Vad är kolloidalt silver bra för?

Handla Silvervatten

KOLLOIDALT SILVER ANVÄNDS TILL ALLA MÖJLIGA SAKER I DAG, MEN VAD ÄR KOLLOIDALT SILVER BRA FÖR?

Kolloidalt silver – Mineralet som stärker immunförsvaret, samtidigt som kroppen rengörs från oönskade bakterier, svampar och virus.

Visste du att det finns enkel hjälp som kan bota de flesta av våra vanligaste infektioner? Hjälpen kallas kolloidalt silver, ett ämne som består av destillerat vatten och miljarder små silverpartiklar. Dessa silverpartiklar finns vanligtvis i två former. Delvis i upplöst form, den så kallade jonformen. Delvis i partikelform där silver i elementform finns som mycket små partiklar.

Beroende på tillverkningsprocessen kan den ömsesidiga fördelningen skilja sig något, men den vanligaste formen av kolloidalt silver består i allmänhet av cirka 80-90% joniskt silver och resten i partikelform. Det är mycket viktigt att det renaste silver som möjligt används i tillverkningsprocessen, så att endast silver och inga andra legeringar ingår i produkten. Kända tillverkare använder ofta 99,99% rent silver, och det är i grunden det renaste silver du kan producera. Sterling silver bör definitivt inte användas eftersom det är en legering som innehåller koppar.

Läs även: Dosering av kolloidalt silver

Partiklarna och jonerna är så små att om du skapade en låda med en volym på en kubik millimeter skulle du ha mer än 1 miljard silverjoner i lådan. Varje jon har förmågan att neutralisera en svamp, bakterie eller virus. Det som gör kolloidalt silver ännu mer intressant är att det dödar genom kvävning och inte förgiftning, vilket inte ger bakterier en chans att mutera för att skapa resistens mot ett visst gift och därigenom skapa resistenta bakteriestammar. Kolloidalt silver kan därför vara lösningen på dilemmat hos multiresistenta bakteriestammar som i den nuvarande situationen inte längre svarar på olika penicillinbehandlingar.

Så varför är det inte här man kan fråga sin kunskap? Svaret ligger i det faktum att det är en för enkel lösning för läkemedelsindustrin att kunna dra nytta av den. Läkemedelsföretag har egentligen inte ett primärt mål att hålla människor friska, de har nästan uteslutande ekonomiska mål på agendan. Överraskad? Läkemedelsföretag måste generera högsta möjliga avkastning för sina aktieägare. Du kan bara göra detta om du arbetar med patenterbara ämnen, som inte är kolloidalt silver. Det beror också på att ha en exklusiv rätt till ämnet under en period av tio till femton år, det vill säga tillräckligt med tid för att mjölka så mycket av marknaden som möjligt. Eftersom du också kan bestämma priset på produkten på vilket sätt du vill genom monopolpositionen med ämnet, finns det goda förutsättningar för att tjäna mycket pengar. Inte konstigt att vi har läkemedelskostnader i landet som börjar närma sig astronomiska nivåer!

Kolloidalt silver funkar för allt möjligt!

Jan Gunnarsson

Ionosil kolloidalt silver

Destillerat vatten med små silverpartiklar.

Köp Kolloidalt Silver